Elinstallationer och andra proffsarbeten

Jag bor i en lägenhet i Norrköping, ensam tillsammans med min hund Ferdinand. Han och jag är bästa vänner, jag skaffade honom när jag flyttade hemifrån och köpte honom av en hunduppfödare i Linköping. Jag är uppväxt i Linköping och jag är hemma och hälsar på emellanåt då det inte är så långt emellan. För en person som jag, som är så oteknisk så att det finns inte, är det en match varje gång jag av misstag sätter mig på tv-fjärrkontrollen. Det kan ta tio minuter innan jag får på ljudet eller får bort text-tv:n som jag då av misstag kan få upp. Lättare sagt så är jag väldigt oteknisk av mig så förra veckan då jag hade en elektriker från Norrköping här så bad jag dem att hjälpa mig med alla andra tekniska problem som uppkommit det senaste, jag har lagt problemen på hög tills det att de skulle komma. Förra veckan så var JS Installation AB här, det är en firma som utför elarbeten och elinstallationer i Norrköping och Linköping bland annat. Jag anlitade dem för de skulle dra el i hallen och göra två nya uttag där plus ytterligare ett i köket. Eftersom dessa elektriker från Norrköping är så tekniska så bad jag de fixa mitt surroundljud till tv:n och att parkoppla de olika högtalarna jag har. Det gjorde dessa elektriker helt utan problem. JS Installation AB består utav ett gäng duktiga elektriker med gedigen utbildning och erfarenhet inom el och installation. Jag vet att det blir säkra och kvalitativa resultat efter deras utförda elinstallationer och arbeten.