Catering i Kalmar

Nu är det inte många dagar kvar till min överraskningsfest kommer för min man. Jag har bjudit in alla hans närmsta vänner och släkt som ska överraska honom när han fyller år. Tanken är att jag och min man ska gå och äta lunch på en restaurang i stan och under tiden när vi är och äter kommer alla människor att komma in i vårt hem och när vi kommer hem ska alla hoppa fram och överraska honom. Jag tror verkligen att han kommer bli så glad och överraskad och inte fatta någonting. Jag längtar verkligen så mycket till det händer och få se hans min när allt detta händer. Jag har fixat mat och allting som kommer komma till oss under kvällen. Jag fick en rekommendation av en läsare som skrev att Nya Lilla Bageriet i Mönsterår erbjuder väldigt god catering i Kalmar och därför har jag anlitat det företaget som kommer komma med mat till oss på kvällen.